Ligue 1: Τρίποντο σε ματς... rollercoaster για τη Ναντ, «βυθίζεται» η Λυών

Ιάσονας Θεριός
nantes_win

bet365

Η Λυών ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από την Μπρεστ, που ανέβηκε στην κορυφή, και εξακολουθεί να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι στη Ligue 1, ενώ η Ναντ «λύγισε» 5-3 τη Λοριάν σε ένα παιχνίδι με πολύ θέαμα.

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Λυών, η οποία σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Γαλλίας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η τελευταία εξ αυτών ήρθε στην έδρα της Μπρεστ, που επικράτησε της ομάδας του Γκρόσο 1-0. Οι Λιονέ ήταν πολύ κακοί δημιουργικά και απειλήθηκαν πολύ από την αντίπαλό τους, που λυτρώθηκε στο 87'. Ο Μουνιέ ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης και ανέβασε την Μπρεστ στην κορυφή της Ligue 1! Στη 16η θέση βρίσκεται η Λυών.

Νωρίτερα, η Ναντ πήρε την εντός έδρας νίκη με 5-3 σε φοβερή ματσάρα κόντρα στη Λοριάν! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ αλλά τα Καναρίνια με τρία τέρματα (Αμπλίν, Κομέρ, Μοχάμεντ) πήραν το πάνω χέρι στο ματς. Η Λοριάν το... πάλεψε αλλά παρ'ότι βρήκε απαντήσεις, οι Μολέ και Σιμόν στο 83' και το 90+8' «κλείδωσαν» το τρίποντο. Στην 6η θέση ανέβηκε η Ναντ με το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο, στη 14η παραμένει η Λοριάν. Βασικός και αναντικατάστατος ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο για τα Καναρίνια.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα