Παρί Σεν Ζερμέν - Λοριάν 0-0: Ο Μπαπέ είδε από την εξέδρα την πρώτη γκέλα της σεζόν

Βασίλης Μπαλατσός
Ράμος

bet365

H Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα της στη Ligue 1 «κόλλησε» στην ισοπαλία δίχως σκορ κόντρα στη Λοριάν στο «Παρκ ντε Πρενς». Από τις εξέδρες παρακολουθήσε το ματς ο Μπαπέ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε με το «αριστερό» στη σεζόν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας στην πρεμιέρα τους στη Ligue 1 και στο επίσημο ντεμπούτο του Λουίς Ενρίκε έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) με τη Λοριάν στο «Παρκ ντε Πρενς». Από την κερκίδα είδε το ματς ο «κομμένος» Κιλιάν Μπαπέ, μαζί με τον νεοαποκτηθέντα, Ουσμάν Ντεπελέ.

Οι Παριζιάνοι είχαν τον έλεγχο και 78% κατοχή, όμως δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους, δεν δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και δικαίως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Παρί για τέταρτη φορά σε πρεμιέρα κόντρα στην Λοριάν δεν πήρε τρεις πόντους. Μάλιστα στο 41' οι Merlus άγγιξαν το γκολ καθώς είχαν δοκάρι με τον Αμπερζέλ.

Ο Ενρίκε κατέβασε ενδεκάδα με έξι νέα πρόσωπα, καθώς βασικοί ήταν οι Σκρίνιαρ, Ερναντές στην άμυνα, ο Ουγκάρτε στο κέντρο και η τριπλέτα Μάρκο Ασένσιο, Κανγκ Ιν Λι και Γκονσάλο Ράμος στην επίθεση.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Ντανίλο, Σκρίνιαρ, Ερναντές (82΄Μαρκίνιος), Ουγκάρτε, Ζαΐρ Έμερι, Βιτίνια (68΄Φαμπιάν Ρουίθ), Λι (82΄Εκιτικέ), Ασένσιο (69΄Σολέρ), Γκονζάλο Ράμος

@Photo credits: Associated Press
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα