Ligue 1: «Τριάρα» της Μαρσέιγ στη Νις με δυο γκολ του Σάντσες, 7-0 η Μονπελιέ στην έδρα της Μπρεστ (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Ligue 1: «Τριάρα» της Μαρσέιγ στη Νις με δυο γκολ του Σάντσες, 7-0 η Μονπελιέ στην έδρα της Μπρεστ (vids)

bet365

Η Μαρσέιγ νίκησε με 3-0 στην έδρα της Νις με πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες πoυ άνοιξε λογιαριασμό στο σκοράρισμα με δυο γκολ. Ιστορική νίκη για τη Μονπελιέ, 7-0 στην έδρα της Μπρεστ.

O Aλέξις Σάντσες πήρε... μπροστά και ηγήθηκε στη νίκη της Μαρσέιγ με 3-0 στην έδρα της Νις, καθώς πέτυχε δυο γκολ και άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα στη Ligue 1. Στο 10ο λεπτό μετά από ασίστ του Κλαους ο Χιλιανός επιθετικός με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 37'ο δανεικός μπακ της Άρσεναλ, Νούνο Ταβάρες με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0 και έγινε ο δεύτερος αμυντικός της Ligue 1 που σκόραρε τρεις φορές σε τέσσερις συμμετοχές μετά τον Λοράν Μπλαν. Τo τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σάντσες με προβολή. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής, ενώ η Νις ακόμα δεν έχει πάρει νίκη (δυο ισοπαλίες - ισάριθμες ήττες).

Ιστορική «επτάρα» της Μονπελιέ

Η Μονπελιέ μετά από δύο διαδοχικές ήττες επέστρεψε στα τρίποντα και έγραψε ιστορία, καθώς διέλυσε με 7-0 τη Μπρέστ εκτός έδρας. Ο Μαουάσα άνοιξε το σκορ στο 6', ο Γουαχί διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 10' και ένα λεπτό αργότερα σκόραρε και ο Καζρί. Στο 25' ο Κόζα έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ και στο 31' ο Γουαχί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 0-5 του πρώτου μέρους.

Στο 50' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Λις-Μελού με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ακόμα δυο φορές με τον Ζερμέν (64' - 84') και πανηγύρισαν την πιο ευρεία νίκη τους στη Ligue 1 μαζί με το 7-0 επί της Γκρενόμπλ στις 20 Νοεμβρίου του 2004. Στα άλλα δυο ματς της αγωνιστικής η Τρουά νίκησε την Ανζέ με 3-1 και η Λοριάν την Κλερμόν με 2-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα