Το πούλμαν της Μπαρτσελόνα χάθηκε στην Σαουδική Αραβία

Gazzetta team
Το πούλμαν της Μπαρτσελόνα χάθηκε στην Σαουδική Αραβία

bet365

Η περιπέτεια στην Σαουδική Αραβία ξεκίνησε με το... καλημέρα για την Μπαρτσελόνα, με τον οδηγό του πούλμαν των Μπλαουγκράνα να χάνεται στους δρόμους της χώρας και τους πρωταθλητές να φτάνουν αργοπορημένοι στην προπόνηση.

Κάποιος μπορεί να το χαρακτηρίσει ταλαιπωρία, άλλος μια περιπέτεια με εύθυμη νότα σε ένα πρωτόγνωρο ποδοσφαιρικό ταξίδι. Το σίγουρο είναι ότι η Μπαρτσελόνα «έφαγε» την πρώτη της... ήττα προτού καν αγωνιστεί στο ισπανικό Σούπερ Καπ (9/1, 21:00), το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως μετέφεραν πηγές των Καταλανών, η αποστολή της ομάδας άργησε για την προπόνηση στο γήπεδο της Αλ-Ιτιχάντ, καθώς ο οδηγός του πούλμαν μπέρδεψε τους δρόμους κι έτσι το δυναμικό της Μπάρτσα κατέληξε στο «King Abdullah Stadium», όπου διεξάγονται οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης.

Μάλιστα, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε μόνο για τους εκπροσώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης και έτσι οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Σέρχιο Μπουσκέτς θα μιλήσουν στα media μετά το τέλος της καθυστερημένης προπόνησης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα