Ζοζούλια: Χωρίς κόσμο το δεύτερο ημίχρονο του Ράγιο – Αλμπαθέτε

Ζοζούλια: Χωρίς κόσμο το δεύτερο ημίχρονο του Ράγιο – Αλμπαθέτε

Κώστας Ζάλιαρης
Ζοζούλια: Χωρίς κόσμο το δεύτερο ημίχρονο του Ράγιο – Αλμπαθέτε

bet365

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας απεφάνθη πως το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Αλμπαθέτε που διεκόπη λόγω των συνθημάτων κατά του Ζοζούλια και των ναζί, θα διεξαχθεί δίχως κόσμο, ενώ, κλείνει μέρος του «Βαγιέκας» και για δυο ματς.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η υπόθεση του Ζοζούλια και της αναμέτρησης της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Αλμπαθέτε κλείνει κάπου εδώ και η απόφαση είναι να γίνει κανονικά το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας από την πρώτη στιγμή είχε δώσει έγκριση για την οριστική διακοπή του ματς στην ανάπαυλα, στις 15 του μηνός, με τη συγκεκριμένη απόφαση να είναι πρωτόγνωρη για το ποδόσφαιρο της χώρας. Ποτέ ξανά δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο που είχε πολιτικό υπόβαθρο...

Οι οπαδοί της Ράγιο δεν πρόκειται να συγχωρήσουν το παρελθόν του Ζοζούλια και τις σχέσεις του με τους ναζί και ήταν εκείνοι που ουσιαστικά τον είχαν διώξει από την ομάδα τους το 2017, όταν είχε πάρει μεταγραφή εκεί!

Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αλμπαθέτε θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, η Ράγιο θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 18.000 ευρώ, ενώ, κομμάτι του «Βαγιέκας» και πιο συγκεκριμένα η εξέδρα των οργανωμένων, θα παραμείνει κλειστό για δύο παιχνίδια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα