Συλλήψεις - Ισπανία: Αλλοι 9 στον εισαγγελέα για στημένους αγώνες

Gazzetta team
Συλλήψεις - Ισπανία: Αλλοι 9 στον εισαγγελέα για στημένους αγώνες

bet365

Νέες συλλήψεις είχαμε στην Ισπανία στο πλαίσιο της έρευνας που γίνεται για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, στο οποίο εμπλέκεται και ο Ραούλ Μπράβο, αλλά και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ινίγο Λόπεθ.

Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού ήταν από τους πρώτους που έμπλεξαν με τη δικαιοσύνη, αλλά ακολουθούν κι άλλοι. Αλλοι εννιά συγκεκριμένα, αφού η El Mundo Deportivo αναφέρει τα ονόματα άλλων εννιά ατόμων που συνέλαβε η αστυνομία για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο κύκλωμα.

Ανάμεσα σε αυτούς που κρατούνται είναι ο 29χρονος αμυντικός της Σαραγόσα Πίτσου Ατιένθα, ο 39χρονος προπονητής (της Τενερίφη μέχρι πριν λίγες μέρες) Αρίτς Λόπεθ Γκαράι, ο πρώην πρόεδρος της Ουέσκα Αγκουστίν Λασαόσα, ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Ουέσκα Κάρλος Λαγκούνα και ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ουέσκα Χουάν Κάρλος Γκαλίνδο.

Ηγετικό ρόλο στην οργάνωση, σύμφωνα με τους Ισπανούς, είχε ο Ραούλ Μπράβο, ενώ στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εκ νέου ο Ινίγο Λόπεθ, πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την πρώτη σύλληψη του αλλά τώρα κρατείται ξανά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα