Οσασούνα – Αλαβές 4-2: Πετάει με ιστορικό ρεκόρ (vids)

Gazzetta team
Οσασούνα – Αλαβές 4-2: Πετάει με ιστορικό ρεκόρ (vids)

bet365

Η νεοφώτιστη της La Liga, Οσασούνα, καθάρισε 4-2 την Αλαβές και ισοφάρισε το εντός έδρας επίτευγμά της με 30 ματς αήττητη στο «Σαδάρ». Χωρίς γκολ το Βιγιαρεάλ-Μπιλμπάο.

Από τον Σεπτέμβριο του 1968 έως και τον Ιανουάριο του 1970 η Οσασούνα έμεινε αήττητη εντός έδρας για 30 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος. Βέβαια τότε το επίτευγμα αφορούσε αγώνες της Γ (κυρίως) και Β κατηγορίας. Τώρα, η νεοφώτιστη της La Liga ισοφάρισε εκείνο το ρεκόρ, παίζοντας σε υψηλότερο επίπεδο (24 Segunda, 6 Primera). Με το 4-2 επί της Αλαβές, η ομάδα της Παμπλόνα βρέθηκε στο -3 από την τετράδα, δείχνοντας ότι το “Σαδάρ” είναι απόρθητο φρούριο.

Το ματς συνολικά είχε τρία πέναλτι, που όλα έγιναν γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Ρουμπέν Γκαρθία (20') και Αβιλα (26'). Ο Λαγουάρδια μείωσε (27') και εκεί άρχισαν οι εκτελέσεις από την άσπρη βούλα. Τόρες (45'+6') και Βιγιάρ (55') ευστόχησαν για την Οσασούνα, όπως και Λούκας Πέρεθ (51') για την Αλαβές. Μάλιστα ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα για έκτη διαδοχική αγωνιστική.

Λίγο νωρίτερα, Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο έμειναν ισόπαλες χωρίς γκολ, για να βρεθούν αντίστοιχα στο -3 και -4 από τις θέσεις του Champions League.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα