Γκάρεθ Μπέιλ: Υπάρχει λόγος που άλλαξε στάση κι έπαιξε (pic)

Γκάρεθ Μπέιλ: Υπάρχει λόγος που άλλαξε στάση κι έπαιξε (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Γκάρεθ Μπέιλ: Υπάρχει λόγος που άλλαξε στάση κι έπαιξε (pic)

bet365

Μέχρι πρότινος, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν ήθελε να παίξει για τη Ρεάλ αφού γνώριζε ότι υπήρχαν διαπραγματεύσεις για το μέλλον του. Τα ξημερώματα της Τετάρτης έπαιξε κόντρα στην Άρσεναλ γιατί... φέρεται να ενημερώθηκε πως «ναυάγησε» οποιαδήποτε πιθανότητα να πάει στην Κίνα!

Ατλέτικο Παραναένσε - Μπόκα Τζούνιορς με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ουαλός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης επί των «κανονιέρηδων» στην Ουάσινγκτον, σκόραρε και ενέπνευσε την επαναφορά της ομάδας του Ζιντάν που μετά το ισόπαλο 2-2 στα 90 λεπτά αγώνα, επικράτησε 3-2 στα πέναλτι.

Σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα την εφημερίδα Oriental Sports Daily, ο Μπέιλ ενημερώθηκε για το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με την Jiangsu Suning και μάλιστα, βάσει του ρεπορτάζ του συγκεκριμένου Μέσου, φαίνεται πως κλείνει προς το παρόν η πόρτα του κινεζικού ποδοσφαίρου και του... παχυλού συμβολαίου που θα μπορούσε να βρει εκεί ο παίκτης.

Έτσι, φαίνεται πως ο Μπέιλ αλλάζει στάση και ήθελε να παίξει απέναντι στην Άρσεναλ, όπως το είπε και ο Ζινεντίν Ζιντάν που ξεκαθάρισε πως ήταν απόφαση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν ήθελε να αγωνιστεί στα προηγούμενα φιλικά ματς...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα