Ροντρίγκο: «Ελπίζω να δώσω πολλές χαρές, Hala Madrid»! (vids)

Ροντρίγκο: «Ελπίζω να δώσω πολλές χαρές, Hala Madrid»! (vids)

Gazzetta team
Ροντρίγκο: «Ελπίζω να δώσω πολλές χαρές, Hala Madrid»! (vids)

bet365

Ο Ροντρίγκο παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ευχαριστώντας τον Θεό και τον Φλορεντίνο Πέρεθ για τη μεταγραφή του στους Μαδριλένους.

Βραζιλία - Βενεζουέλα με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος άσος παρουσιάστηκε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσαν οι Ραούλ και Ρομπέρτο Κάρλος, με τον Ροντρίγκο να ευχαριστεί τον Θεό και τον Φλορεντίνο Πέρεθ για τη μεταγραφή και να φωνάζει και την αγαπημένη φράση των Μαδριλένων.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για ό,τι έχει κάνει για μένα, για την οικογένειά μου, και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη στη δουλειά μου. Ελπίζω δώσω πολλές χαρές και... Hala Madrid», ανέφερε ο Ροντρίγκο.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ μεταξύ άλλων πρόσθεσε αναφερόμενος στον Ροντρίγκο: «Είσαι ένα από τα νέα αστέρια της Βραζιλίας, κατάφερες να σημειώσεις 17 γκολ με τη Σάντος και η εξέλιξή σου ήταν εντυπωσιακή. Έρχεσαι σε ένα κλαμπ που αγαπάς, σε ένα γήπεδο που θα σε υποστηρίξει και θα σου δώσει τα πάντα για να γράψεις ιστορία εδώ. Οι γονείς σου ξέρουν ότι έχεις παλέψει για να βρίσκεσαι εδώ. Καλωσήρθες στο σπίτι σου, στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Στη συνέχεια ο Ροντρίγκο πάτησε το χορτάρι του Σαντιάγο Μπερναμπέου για τα καθιερωμένα γκελάκια με την μπάλα:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα