H προμήθεια του Μέντες για την μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ είναι εξωπραγματική

Αντώνης Σαούλης
H προμήθεια του Μέντες για την μεταγραφή του Ζοάο Φέλιξ είναι εξωπραγματική

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πληρώσει την ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπενφίκα για τον νεαρό Πορτογάλο και o μεγαλύτερος ατζέντης στον κόσμο θα λάβει το 30%!

Βραζιλία - Βενεζουέλα με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Είναι τέτοια τα οικονομικά μεγέθη πλέον στην Ευρώπη που εμείς εδώ στην Ελλάδα μόνο να κοιτάμε με δέος μπορούμε. Δεν είναι τόσο τα 120 εκατομμύρια ευρώ που θα βγάλει από τα ταμεία της η Ατλέτικο Μαδρίτης για να τα «σκάσει» στην Μπενφίκα για τον Ζοάο Φέλιξ. ΟΚ, είναι κι αυτά.


Ομως την τεράστια διαφορά κι εκεί που καταλαβαίνεις ότι το... παιχνίδι πλέον έχει χοντρύνει για τα καλά είναι η προμήθεια που θα λάβει ο Ζόρζε Μέντες για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αυτή θα φτάσει στο 30%. Οπερ σημαίνει πως ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 36 εκατομμύρια ευρώ! Δηλαδή (πολλά) περισσότερα χρήματα από αυτά που θα δαπανήσουν όλες οι ελληνικές ομάδες φέτος το καλοκαίρι για μεταγραφές!

Και το καλοκαίρι μόλις έχει αρχίσει για τον Ζόρζε Μέντες ο οποίος σίγουρα θα βάλει κάτι ακόμα με την μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες και φυσικά με όσες μεταγραφές ντιλάρει στην Γουλβς την οποία ουσιαστικά... διοικεί. Aν μάλιστα προχωρήσει και την μεταγραφή του Ζοάο Κανσέλο από την Γιουβέντους στην Σίτι μπορείτε να φανταστείτε που θα φτάσουν τα έσοδά του μόνο από τις προμήθειες...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα