Ο Ραϊόλα έκανε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πογκμπά (pic)

Gazzetta team
Ο Ραϊόλα έκανε επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πογκμπά (pic)

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα που εκπροσωπεί τον Πολ Πογκμπά είχε δύο τηλεφωνικές επαφές πρόσφατα με την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξετάζει πλέον τον Γάλλο μέσο.

Το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει να κάνει με κάποιον μεσοεπιθετικό, καθώς οι Μερένχες συνδέονται έντονα με διάφορα ονόματα όπως τον Μανέ, τον Αζάρ ή τον Μπαπέ.

Ο Πολ Πογκμπά μπαίνει στο ρεπορτάζ των Μαδριλένων έπειτα από την τηλεφωνική επαφή που είχε ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως αναφέρει η Marca.

Οι σχέσεις του Ραϊόλα με την πλευρά της Ρεάλ δεν ήταν καλές στο παρελθόν, ωστόσο τελευταία ο... πάγος έσπασε καθώς ο γνωστός ατζέντης βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης για τον Γάλλο χαφ.

Σύμφωνα με τη Marca ο Ραϊόλα είχε δύο τηλεφωνικές επαφές με τον Πέρεθ, προσπαθώντας να τον πείσει να κάνει επίσημη κρούση ενόψει καλοκαιριού. Οι επαφές θα συνεχιστούν με τη Ρεάλ να βλέπει με καλό μάτι τον Πογκμπά από τη στιγμή που της έγινε γνωστό ότι είναι διαθέσιμος.

Φυσικά ο Ραϊόλα ζητάει και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τον πελάτη του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αξιώνει ένα μισθό που κυμαίνεται μεταξύ των 14 και των 16 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα