Προσέγγισε την Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν

Gazzetta team
Προσέγγισε την Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν

bet365

Το σίριαλ Μπαρτσελόνα και Αντουάν Γκριεζμάν θα έχει επεισόδια, όπως φαίνεται, και το προσεχές καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο και ο Γάλλος άσος είναι θετικός να πραγματοποιήσει τελικά τη μεταγραφή.

Πριν από μερικές μέρες η Equipe έφερε στην επιφάνεια ξανά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος φερόταν να εξετάζει την έξοδό του από την Ατλέτικο Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι. Μια μεταγραφή που «ναυάγησε» πέρυσι το καλοκαίρι, παρότι όλα είχαν συμφωνηθεί, καθώς την τελευταία στιγμή ο Γάλλος επιθετικός επέλεξε να μείνει πιστός στην Ατλέτικο.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, όμως, η κακή πορεία της Ατλέτικο στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν έκανε τον Γκριεζμάν να αναθεωρήσει και πλέον εξετάζει με καλό μάτι τη μετακίνησή του στους Μπλαουγκράνα.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η καταλανική εφημερίδα, δεν ήταν η Μπαρτσελόνα που έκανε την κίνηση, αλλά ο ίδιος ο Γκριεζμάν και το περιβάλλον του ήταν εκείνοι που προσέγγισαν πριν από κάποιο διάστημα την Μπαρτσελόνα.

Η κίνηση αυτή προξένησε έκπληξη στους ανθρώπους του καταλανικού συλλόγου, οι οποίοι δεν περίμεναν μετά τα περσινά να ανοίξει και πάλι το θέμα. Έτσι προέκυψε η πληροφορία από την Equipe ότι η Μπάρτσα εξετάζει και πάλι τον Γάλλο επιθετικό και πλέον το μεταγραφικό αυτό σίριαλ ανοίγει ξανά ενόψει καλοκαιριού...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα