Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Gazzetta team
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

bet365

Επειτα από 13 αγώνες αήττητοι κόντρα στην Αθλέτικ, οι Ροχιμπλάνκος υποτάχθηκαν 2-0 στο «Σαν Μαμές», έδειξαν ότι δεν έχουν συνέλθει από το Τορίνο και μειώνουν ακόμα πιο πολύ τις ελπίδες τίτλου.

Η Ατλέτικο δεν είναι καλά. Αφού έζησε την απίθανη ανατροπή από τη Γιουβέντους μεσοβδόμαδα, δεν μπόρεσε να συνέλθει και γνώρισε ακόμα μία ήττα. Αυτό το 2-0 στο «Σαν Μαμές» τερμάτισε ένα αήττητο 13 αγώνων που διατηρούσε κόντρα στην Αθλέτικ και εάν την Κυριακή η Μπαρτσελόνα πάρει το δικό της τρίποντο, θα την αφήσει στο -10 από την κορυφή.

Οι Ροχιμπλάνκος δεν έπαιξαν απολύτως τίποτα επιθετικά, παρά το ότι είχαν 11άδα με Μοράτα, Γκριεζμάν, Ντιέγκο Κόστα. Αντιθέτως, έκαναν λάθη πίσω και τα πλήρωσαν. Ειδικά στο 1-0 από τον Ινιάκι (73') τα έκαναν όλα λάθος. Ο Κόντρο (85') σφράγισε το τρίποντο για τους Βάσκους στην πρώτη επαφή του με την μπάλα και τους έστειλε στο -3 από την Ευρώπη.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Ερερίν, Γιεράι, Γιούρι, Ντε Μάρκος, Νούνιεθ, Σαν Χοσέ, Ραούλ Γκαρθία (85' Κόντρο), Ιμπάι Γκόμεθ (90'+2' Λέκουε), Ντάνι Γκαρθία, Μουνιαϊν (71' Κορδοβα), Ινιάκι

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χιμένες, Χουανφράν (90' Κορέα), Σαούλ, Ρόδρι, Παρτέι, Κόκε, Μοράτα, Ντιέγκο Κόστα, Γκριεζμάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα