Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μιλιτάο θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ζιντάν

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μιλιτάο θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ζιντάν

bet365

Μέσα στον Μάρτιο είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί η πρώτη μεταγραφική απόκτηση της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει καλοκαιριού, που θα είναι ο Βραζιλιάνος στόπερ της Πόρτο, Μιλιτάο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει σε συμφωνία με την Πόρτο και έχει κλειδώσει οριστικά το deal, με τη ρήτρα του 21χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στους «Δράκους» να είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει η Marca, η Ρεάλ έχει ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 50 εκατομμυρίων ευρώ και η μεταγραφή είναι ουσιαστικά ολοκληρωμένη ενόψει καλοκαιριού. Μάλιστα σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα δεν αποκλείεται οι ανακοινώσεις να έρθουν πριν το τέλος του Μαρτίου.

Ο Μιλιτάο που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Σάο Πάουλο θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Ζινεντίν Ζιντάν στους Μερένχες, ενώ η άφιξή του θα ανοίξει τον δρόμο της εξόδου στον Χεσούς Βαγέχο, ο οποίος θα παραχωρηθεί είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι με πιθανό προορισμό την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Τη φετινή σεζόν ο Μιλιτάο έχει πραγματοποιήσει μια «γεμάτη» σεζόν με τους «Δράκους», έχοντας 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και τρία γκολ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα