Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Gazzetta team
Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

bet365

Αφού απέτυχαν σε όλα τα σημαντικά ραντεβού και σώθηκαν από το VAR, οι Μαδριλένοι πήραν με ανατροπή επιτέλους ένα τρίποντο (1-4).

Ενα... 1-4 πριν λίγες μέρες, την πλήγωσε και μάλλον σήμανε το τέλος ενός κύκλου. Ενα... 1-4 τώρα, της δίνει τη δυνατότητα να ηρεμήσει λίγο. Η φετινή σεζόν εξελίσσεται σε αποτυχημένη για την Ρεάλ, η οποία ήταν τραγική στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Estadio José Zorrilla, αλλά με κάποιο τρόπο κατάφερε να είναι ισόπαλη (1-1). Και αφού άντεξε σε αυτό το διάστημα, στην επανάληψη πήρε τη νίκη, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μπενζεμά που πέτυχε δύο γκολ.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φάνηκε ότι η Βαγιαδολίδ δεν φοβόταν και ότι η Ρεάλ δεν βλεπόταν... Ετσι, είδαμε ένα 45λεπτο, στο οποίο για λίγα εκατοστά (στα οφσάιντ) ή για μέτρα (στο πέναλτι) οι γηπεδούχοι δεν είχαν... τρελό σκορ! Η Βαγιαδολίδ πήρε πέναλτι στο 11' για ανατροπή του Οσκαρ Πλάνο από τον Οντριοθόλα αλλά ο Αλκαράθ σούταρε άουτ, έβαλε γκολ στο 13' με τον Γκουαρδιόλα αλλά ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ του Κέκο, έβαλε κι άλλο γκολ με τον Γκουαρδιόλα στο 18' αλλά ακυρώθηκε κι αυτό μέσω VAR για οφσάιντ και τελικά έβαλε ακόμη ένα γκολ -το οποίο μέτρησε- στο 29' με τον Ανουάρ από κοντά. Οι γηπεδούχοι ήταν επιτέλους μπροστά στο σκορ (1-0) αλλά δεν το χάρηκαν πολύ, αφού στο 34' αρκούσε η λάθος εκτίμηση του Μασίπ για να γίνει το 1-1 από τον Βαράν.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Βαγιαδολίδ απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Ανουάρ, αλλά στο 50' ήταν η σειρά για αντιστροφή ρόλων και ανατροπή -αυτή τη φορά- του Αντριοθόλα από τον Οσκαρ Πλάνο, με την Ρεάλ να παίρνει το πέναλτι. Και σε αντίθεση με τον Αλκαράθ, ο Μπενζεμά έκανε αυτό που έπρεπε και έβαλε μπροστά τους Μαδριλένους. Αυτό ήταν... Η ομάδα του Σαντιάγο Σολάρι ήλεγξε την κατάσταση και στο 59' ξανά ο Μπενζεμά βρήκε δίχτυα, με κεφαλιά αυτή τη φορά, για το 1-3. Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να ξαναμπούν στο ματς στο 77' αλλά ο Αλκαράθ σημάδεψε δοκάρι και η Ρεάλ, η οποία έμεινε με 10 στο 80' λόγω της αποβολής του Καζεμίρο με δύο κίτρινες, έβαλε και 4ο γκολ, στο 85', με την ωραία προσπάθεια του Μόντριτς.

Βαγιαδολίδ (Σέρχιο Γκονσάλεθ): Μασίπ, Αντονίτο, Χοακίν, Καλέρο, Νάτσο, Μίτσελ, Αλκαράθ, Ανουάρ (63' Βέρντε), Κέκο (73' Τσοπ), Γκουαρδιόλα, Οσκαρ Πλάνο.

Ρεάλ Μ. (Σαντιάγο Σολάρι): Κουρτουά, Οντριοθόλα, Νάτσο, Βαράν (88' Βαγιέχο), Ρεγκιλόν (89' Μαρσέλο), Καζεμίρο, Κρος (74' Βαλβέρδε), Μόντριτς, Θεμπάγιος, Ασένσιο, Μπενζεμά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα