Η Μπαρτσελόνα θέλει και τον Σαούλ

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα θέλει και τον Σαούλ

bet365

Η Μπαρτσελόνα έχοντας ήδη ανακοινώσει τον Ντε Γιόνγκ από τον Άγιαξ, εξετάζει και την απόκτηση του Σαούλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το μέλλον του Ιβάν Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έχει συνέχεια και μετά το καλοκαίρι με την Ίντερ να κάνει... πρέσινγκ για τον Κροάτη μέσο. Στην Μπάρτσα, πάντως, φαίνεται πως κάνουν ήδη τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, σκοπεύοντας να δαπανήσουν αρκετά χρήματα.

Έχοντας εξασφαλίσει ήδη την υπογραφή του Φρένκι Ντε Γιόνγκ από τον Άγιαξ, η Μπάρτσα ετοιμάζεται να κάνει κι άλλη μια σημαντική κίνηση για τον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς σύμφωνα με την AS θέλει τον Σαούλ της Ατλέτικο.

Ο Σαούλ ήταν στόχος της Μπαρτσελόνα και το 2017, αλλά η Ατλέτικο κατάφερε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο ως το 2026. Πλέον η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να επανέλθει με μια προσφορά γύρω στα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Η ρήτρα του Σαούλ στο νέο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση της Ατλέτικο σε ένα μια πρόταση άνω των 100 εκατομμυρίων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα