Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ 2-2

Κώστας Ζάλιαρης
Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ 2-2

bet365

Ακόμα και σε ματς που προηγήθηκε με δύο γκολ, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να βάλει τα χέρια της και να βγάλει τα μάτια της, με την Εσπανιόλ ν' αντιδρά στο φινάλε και να φτάνει στο τελικό 2-2 στο «Μαδριγάλ» για την 22η αγωνιστική της LaLiga.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έφτασε μερικές ανάσες πριν από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, όμως πάλι τα έκανε... μαντάρα και απέτυχε να πάρει το «εξάποντο», την ίδια στιγμή που ο σύλλογος από τη Βαρκελώνη μπορεί να θεωρήσει κέρδος τον ανέλπιστο βαθμό.

Η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε με το μαχαίρι στα δόντια το παιχνίδι και στο 37' άνοιξε το σκορ, όταν ο Ιμπόρα από κοντά στο «ριμπάουντ» από κεφαλιά του Μορένο στο δοκάρι έγραψε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά διαφορετικό, η Εσπανιόλ επιτέθηκε, ήταν εκείνη που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία (και πρώτη εξαιρετική δική της στιγμή σε ολόκληρο το ματς μέχρι εκείνη την ώρα) στο 54' με το καλό αριστερό σουτ του Μπόρχα Ιγκλέσιας που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 60' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Πεντράθα από αριστερά, όμως, στο 65o λεπτό, ο Ερμόσο ανέτρεψε τον Εκαμπί στην περιοχή και από την άσπρη βούλα ο Καθόρλα έκανε το 2-0!

Η μοίρα, είχε αποφασίσει να παίξει άσχημο παιχνίδι στον Μπονέρα που χτύπησε τη μπάλα και την έστειλε με αυτογκόλ στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από ασταθή απόκρουση του Ασένχο σε μακρινή εκτέλεση φάουλ για να μειώσει η Εσπανιόλ και στο 81' διαμορφώθηκε το τελικό 2-2. Ο Ροσάλες με εκπληκτικό αριστερό σουτ από πολύ πλάγια θέση εκτός περιοχής, σκόραρε για να επιτρέψει στην ομάδα του να συνεχίσει ν' αναπνέει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, εκεί που παραμένει φυσικά η Βιγιαρεάλ...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα