Βαλένθια - Βιγιαρεάλ 3-0

Gazzetta team
Βαλένθια - Βιγιαρεάλ 3-0

bet365

Η Βαλένθια έβαλε τέλος στην παράδοση της Βιγιαρεάλ, επικράτησε 3-0 στο Μεστάγια και φλερτάρει με την Ευρώπη. Σε δύσκολη θέση τα κίτρινα υποβρύχια.

Σημάδια ανάκαμψης για τη Βαλένθια, αφού μετά το διπλό επί της Θέλτα ήρθε και η εύκολη νίκη επι της Βιγιαρεάλ, αυτή τη φορά με 3-0. Ετσι, έβαλε τέλος στην εξαιρετική παράδοση που είχαν τα κίτρινα υποβρύχια στο Μεστάγια (τρία σερί διπλά). Οι «Νυχτερίδες» βρέθηκαν στο -2 από την 6η θέση και φλερτάρουν με την Ευρώπη, ενώ η Βιγιαρεάλ παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Δυνατό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, αφού στο 4' από πάσα του Κοκλέν ο Ντιακαμπί πέτυχε το 1-0. Στο 51' ο Τσέρισεβ από ασίστ του Παρέχο πέτυχε το 2-0 και στο 86' ο Ροδρίγκο διαμόρφωσε το 3-0.

Ανατροπή και βαθμός για Λεγανές
Ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Εϊμπάρ αναδείχθηκε η Λεγανές. Οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη έκαναν την ανατροπή, έφεραν το ματς στα ίσα και βρέθηκαν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Κίκε στο 29' έδωσε προβάδισμα στην Εϊμπάρ και στο 36' ο Χοάν πέτυχε το 2-0. Στο 46' και στο 67' ο Ν' Νεσίρι πέτυχα τα δυο γκολ για την ισοφάριση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα