Η Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε το ματς με 26% κατοχή!

Η Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε το ματς με 26% κατοχή!

Αντώνης Σαούλης
Η Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε το ματς με 26% κατοχή!

bet365

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να πέρασε από την έδρα της Μπέτις, αλλά το ποσοστό στην κατοχή μπάλας ήταν μικρότερο κι από τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα του Πεπ.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ναι, ήταν μια σημαντική νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά την ήττα στο Μπερναμπέου από την Σοσιεδάδ η «Βασίλισσα» έψαχνε ένα διπλό στην Ανδαλουσία. Και το βρήκε στο 88' με το γκολ-φάουλ του Σεμπάγιος. Ομως ο Σαντιάγκο Σολάρι εκτός του ότι πρωτοτύπησε παρουσιάζοντας μια Ρεάλ με 3 κεντρικούς αμυντικούς (!) και σύστημα 3-5-2 είδε στο τέλος του αγώνα την ομάδα του να γράφει κι αρνητική ιστορία...

Η Μπέτις είχε την μπάλα στην κατοχή της σε ποσοστό 74%! Οπερ σημαίνει πως η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκλεισε το ματς με μόλις 26% κατοχή... Και ναι μιλάμε για ιστορικό χαμηλό, μιας και κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα η Ρεάλ είχε περισσότερη κατοχή.

Αλλά τότε ήταν και το τίκι-τάκα στα καλύτερά του. Τώρα; Η Ρεάλ αντιμετώπιζε την Μπέτις η οποία ναι μεν θέλει να κρατάει την μπάλα στα πόδια της αλλά μιλάμε για την 7η ομάδα της Ισπανίας και φυσικά με πολύ μικρότερο μπάτζετ από αυτό της «Βασίλισσας».

Ηταν η τρίτη φορά στην La Liga που η Ρεάλ Μαδρίτης μένει κάτω από το 30% στην κατοχή μπάλας.
Στις 16 Απριλίου του 2011 στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-1 είχε 28%
Στις 21 Απριλίου του 2012 στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 1-2 είχε 27%
Στις 13 Ιανουαρίου του 2019 στο Μπέτις-Ρεάλ 1-2 είχε 26%

Εντυπωσιακό το γεγονός πως σε κανένα ματς δεν έχασε (!) και μάλιστα είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και την Μπαρτσελόνα!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα