Βιγιαρεάλ - Θέλτα 2-3 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Βιγιαρεάλ - Θέλτα 2-3 (vid)

bet365

Η Θέλτα υποχρέωσε τη Βιγιαρεάλ στη χειρότερη επίδοση της ιστορίας της έπειτα από 15 αγωνιστικές, αφού, η ομάδα από το Βίγκο επικράτησε 3-2 στο «Μαδριγάλ», βλέποντας τον Μπάκα να της χαλάει το άνετο «πάρτι» στο φινάλε και να την αναγκάζει να βγάλει όλο το ματς στην πίεση...

Ο Μπράις Μέντες στο 44ο λεπτό βρήκε χώρο και τη μπάλα στο καλό αριστερό του λίγο έξω από την περιοχή σε μια από τις αρκετές καλές στιγμές που σημειώθηκαν προς το φινάλε του πρώτου μέρους, κάνοντας το τελείωμα και γράφοντας το 1-0 για το κλαμπ από το Βίγκο.

Το ξεκίνημα της Θέλτα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τρομερό και βρήκε ακόμα δυο γκολ σε διάστημα μόλις τριών λεπτών (49', 51'), αρχικά με κεφαλιά από τον Οκάι που σκόραρε για πρώτη φορά με την ομάδα και λίγο αργότερα με ένα διαγώνιο σουτ του Μαξιμιλιάνο Γκόμες για να φτάσει το σκορ στο 3-0 και να ... σοκαριστεί απόλυτα ο κόσμος και η γηπεδούχος ομάδα στο «Μαδριγάλ».

Ο Κάρλος Μπάκα βάλθηκε να χαλάσει το πάρτι που είχαν στήσει οι φιλοξενούμενοι, σκόραρε στο 83' και το 87' μείωσε το σκορ σε 3-2 αρχικά με τρομερή εκτέλεση έμμεσου φάουλ κι έπειτα με κοντινή κεφαλιά, έκανε δύσκολα τα τελευταία λεπτά για τη Θέλτα, αλλά εκείνη πήρε όλους τους βαθμούς από το παιχνίδι.

Έπειτα και από το κακό αποτέλεσμα, το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει καταγράψει πλέον την χειρότερη επίδοσή του έπειτα από 15 ματς πρωταθλήματος, με 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα