Ουέσκα - Λεβάντε 2-2

Κώστας Ζάλιαρης
Ουέσκα - Λεβάντε 2-2

bet365

Με τους παίκτες της Ουέσκα να φωνάζουν για οφσάιντ, να βλέπουν τον επόπτη να έχει σηκώσει το σημαιάκι αλλά τον Μπόατενγκ να σκοράρει και το γκολ να μετράει κανονικά μετά και από «παρέμβαση» του VAR, η Λεβάντε έφυγε από το «El Alcoraz» με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τελικό 2-2 για τη 13η αγωνιστική της LaLiga.

Οι γηπεδούχοι και ουραγοί της βαθμολογίας κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ριβέρα στο 23ο λεπτό, ωστόσο, είδαν τον Ρότζερ Μάρτι με πανέμορφη κεφαλιά στο 45' + 1' να φέρνει το ματς στα ίσια και να το... ξεκινάει από την αρχή ενόψει του δευτέρου μέρους.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Ουέσκα πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 51' με τον Ετσέιτα που κατάφερε να κατεβάσει όμορφα από βαθιά μπαλιά στην περιοχή και να πλασάρει σωστά, ωστόσο, όλα κρίθηκαν στο 74' εν μέσω έντονων παραπόνων των γηπεδούχων.

Ο Μπόατενγκ σκοράρει από ασίστ του Τζέισον, με τον τελευταίο να φαίνεται αρχικά πως ήταν εκτεθειμένος, τον επόπτη να σηκώνει το σημαιάκι, τους παίκτες του Φρανσίσκο να σταματούν, αλλά το γκολ να μετράει κανονικά έπειτα από τη συμβουλή του VAR στον ρέφερι της αναμέτρησης, Χαβιέρ Εστράδα, ο βοηθός του οποίου είχε κάνει λάθος...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα