Football Leaks: Παρατυπίες σε έλεγχο ντόπινγκ των Ρονάλντο και Κρόος

Football Leaks: Παρατυπίες σε έλεγχο ντόπινγκ των Ρονάλντο και Κρόος

Gazzetta team
Football Leaks: Παρατυπίες σε έλεγχο ντόπινγκ των Ρονάλντο και Κρόος

bet365

Σύμφωνα με τα Football Leaks το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ προχώρησε σε παρατυπίες σε έλεγχο ντόπινγκ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Τόνι Κρόος.

Μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Σέρχιο Ράμος τα Football Leaks αποκαλύπτουν ότι υπήρξαν παρατυπίες και σε έλεγχο ντόπινγκ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Τόνι Κρόος. Τον Φεβρουάριο του 2017 διενεργήθηκε αιφνίδιος έλεγχος σε παίκτες της Ρεάλ.

Ο γιατρός της ισπανικής υπηρεσίας αντιντόπινγκ κλήθηκε να πάρει δείγμα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά σε δύο προσπάθειες δεν βρήκε φλέβα, κάτι που ενόχλησε πολύ τον Πορτογάλο. Το κλίμα χάλασε στην αίθουσα και εξαιτίας αυτού του γεγονότος οι γιατροί της Ρεάλ αποφάσισαν να επέμβουν.

Έτσι, μετά και την τρίτη απόπειρα να παρθεί δείγμα από τον Ρονάλντο, που αυτή τη φορά ήταν επιτυχημένη, το προσωπικό του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ έβαλε τις βελόνες στους υπόλοιπους 8 υπόλοιπους παίκτες (έπρεπε να παρθούν δείγματα από 10). Η υπηρεσία αντιντόπινγκ αποδέχθηκε τη διαδικασία «κατ’ εξαίρεση λόγω της έντασης που επικρατούσε στην αίθουσα». Σύμφωνα με το Football Leaks, όμως, οι κανόνες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ξεκάθαροι και παραβιάστηκαν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα