Κι ας βρει τα σκούρα, η Μπαρτσελόνα θα πάρει βαθμούς!

Κι ας βρει τα σκούρα, η Μπαρτσελόνα θα πάρει βαθμούς!

Κώστας Ζάλιαρης
Κι ας βρει τα σκούρα, η Μπαρτσελόνα θα πάρει βαθμούς!

bet365

Η ομάδα με τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς από ματς που έχει βρεθεί πίσω στο σκορ είναι η Μπαρτσελόνα μετά και το τρελό come-back κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο (3-2)!

Οι Καταλανοί έφτασαν στους 12 κερδισμένους πόντους σε καταστάσεις που κλήθηκαν να διαχειριστούν δυσκολίες οι οποίες προέκυψαν από γκολ αντπάλων, έχοντας, μάλιστα, δει τις Χιρόνα και Ράγιο να κάνουν ανατροπή, προτού χάσουν βαθμούς στις αναμετρήσεις τους με τους «μπλαουγκράνα».

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η... εκκίνηση έγινε από το ματς της 2ας Σεπτεμβρίου στο «Καμπ Νόυ», όταν η Ουέσκα «τόλμησε» να σκοράρει μόλις 2ο λεπτό της αναμέτρησης, για να δει τους «μπλαουγκράνα» να έχουν φτάσει με άνεση στο 3-1 μέχρι και το 40', πράγμα που οδήγησε στο εξωπραγματικό 8-2 στο σφύριγμα της λήξης.

Και στο αμέσως επόμενο ματς το σύνολο του Βαλβέρδε βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Ανοέτα, με τον Άριτζ Ελουστόνδο να βρίσκει δίχτυα στο 12', για να κάνουν το come-back οι Σουάρες και Ντεμπελέ στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 2-1.

Στη σοκαριστική ισοπαλία με τη Χιρόνα στο «Καμπ Νόου», ο Πικέ ήταν εκείνος που είχε ισοφαρίσει στο τελικό 2-2, με τους φιλοξενούμενους σ' εκείνο το ματς να έχουν κάνει προσωρινή ανατροπή έπειτα από το γρήγορο γκολ του Μέσι, για ν' ακολουθήσει και το εντός έδρας 1-1 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Βαρκελώνη, με τον Μουνίρ να χαρίζει τον βαθμό στη Μπαρτσελόνα στο 84'.

Παρά την ισοφάριση σε αρκετά πρώιμο χρονικό σημείο στο «Μεστάγια» με τον Μέσι να γράφει το 1-1 στο 24', η ομάδα του Βαλβέρδε πήρε μονάχα βαθμό, αλλά πήρε κάτι και από το ματς όπου βρέθηκε πίσω, για να έρθει φυσικά και η τρομέρή ανατροπή απέναντι στη Βαγιεκάνο...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα