Τόσο χαμηλά για πρώτη φορά εδώ και 17 χρόνια η Ρεάλ!

Τόσο χαμηλά για πρώτη φορά εδώ και 17 χρόνια η Ρεάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Τόσο χαμηλά για πρώτη φορά εδώ και 17 χρόνια η Ρεάλ!

bet365

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2001-2002 θα πρέπει να γυρίσει κανείς για να βρει τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός θέσεων Ευρώπης στη La Liga σε αυτό το σημείο της αγωνιστικής περιόδου, όπως συμβαίνει φέτος με τον Ζουλιέν Λοπετέγκι!

Αρσεναλ – Λέστερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η νίκη της Ρεάλ Βαδιαδολίδ επί της Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», υποχρέωσε τη «βασίλισσα» να βρεθεί στην 7η θέση της βαθμολογίας έπειτα και από την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την αμέσως προηγούμενη φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε τόσο ή και πολύ χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα έπειτα από 9 ματς, ήταν την αγωνιστική περίοδο 2001-2002, όταν τότε η ομάδα βρισκόταν στη 15η θέση!

Η αλήθεια, είναι, πως και πέρυσι, στην τελευταία σεζόν του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο, υπήρξε μέρα που οι «μερένχες» είχαν καταλάβει την 8η θέση, ωστόσο, ήταν έπειτα από μόλις πέντε ματς στη La Liga.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι δύο χρονιές που εξετάζουμε για τη χαμηλή βαθμολογική κατάταξη της Ρεάλ, ολοκληρώθηκαν με ευρωπαϊκό τρόπαιο! Το 2002 με το τρομερό αριστερό βολέ του Ζιντάν απέναντι στη Λεβερκούζεν και το 2018 με το 13ο Champions League στην ιστορία του κλαμπ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα