«Ο Πογκμπά δεν θα έρθει και ο Μέσι θα μείνει εδώ, ανοικτή η πόρτα της Μπάρτσα στον Πεπ»

«Ο Πογκμπά δεν θα έρθει και ο Μέσι θα μείνει εδώ, ανοικτή η πόρτα της Μπάρτσα στον Πεπ»

Gazzetta team
«Ο Πογκμπά δεν θα έρθει και ο Μέσι θα μείνει εδώ, ανοικτή η πόρτα της Μπάρτσα στον Πεπ»

bet365

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου τόνισε ότι ο Πολ Πογκμπά δεν θα πάει στην Μπάρτσα και πως ο Λιονέλ Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στους «Μπλαουγκράνα», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Γκουαρδιόλα στο μέλλον.

Θέλτα – Χετάφε με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μπαρτομέου μίλησε στους Times όπου τοποθετήθηκε για τον Πογκμπά και τον Μέσι, αναφέροντας ότι η μεταγραφή του πρώτου στην Μπαρτσελόνα δεν θα γίνει, ενώ ο Αργεντινός σταρ θα κλείσει την καριέρα του στον σύλλογο.

«Νομίζω ότι ο Πογκμπά θα μείνει για αρκετό καιρό στη Γιουνάιτεντ. Ο Μέσι θα τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα», υποστήριξε ο Μπαρτομέου, ο οποίος, πρόσθεσε: «Δεν ισχύουν οι φήμες ότι προσφέραμε στη Γιουνάιτεντ τον Μίνα και τον Αντρέ Γκόμες καθώς και χρήματα για τον Πογκμπά. Δεν μίλησα γι' αυτό το θέμα με τον Γούντγουορντ. Είναι απλά φήμες. Όταν ένας σύλλογος δεν θέλει να πουλήσει, δεν πουλάει».

Επίσης ο Μπαρτομέου άφησε την πόρτα ανοικτή στον Πεπ Γκουαρδιόλα σχετικά με μια πιθανή επιστροφή του στο μέλλον. «Είναι ένας εξαιρετικός τύπος και έχει πάντα ανοικτές τις πόρτες στο σπίτι του όταν το θελήσει. Διάβασα ότι θα του άρεσε στο μέλλον να έχει τα ηνία της Μασία και μου φαίνεται τέλειο. Αυτό ήταν κάτι που του είχαμε προτείνει όταν μας είπε πως ήθελε να φύγει γιατί ένιωθε κουρασμένος με το θέμα της πίεσης. Η επιστροφή του θα ήταν τεράστιο νέο».

Όσο για τους στόχους της Μπάρτσα, υπογράμμισε: «Ο πρώτος στόχος για την Μπαρτσελόνα είναι πάντα το πρωτάθλημα, αν και το Champions League αποτελεί έναν ελκυστικό στόχο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα