Λεβάντε - Σεβίλλη 2-6

Gazzetta team
Λεβάντε - Σεβίλλη 2-6

bet365

Η Σεβίλλη διέλυσε τη Λεβάντε περνώντας από το Θιουδάδ ντε Βαλένθια με το εκκωφαντικό 6-2, με τον Βισάμ Μπεν Γεντέρ να σημειώνει χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο.

Στη Λεβάντε ξέσπασε η Σεβίλλη για τις δύο διαδοχικές ήττες από τις οποίες προερχόταν, αποτελέσματα που είχαν κρατήσει τους Ανδαλουσιάνους χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Primera Division. Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν ήταν ασταμάτητη απέναντι στην άμυνα της Λεβάντε που πελαγοδρομούσε με αποτέλεσμα να έρθει το εντυπωσιακό 2-6 με τον Μπεν Γεντέρ να σημειώνει χατ-τρικ!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η Σεβίλλη πήρε το προβάδισμα με τον Μπεν-Γεντέρ στο 11' με τον Μάρτι να ισοφαρίζει για τη Λεβάντε ένα λεπτό αργότερα σε 1-1. Αυτό μάλλον ήταν και το... λάθος των γηπεδούχων καθώς μετά ξέσπασε... καταιγίδα. Στο 21' ο Καρίσο με κεφαλιά έκανε το 1-2, ο Μοράλες έχασε πέναλτι για τη Λεβάντε λίγο αργότερα και στη συνέχεια ο Μπεν Γεντέρ σημείωσε στην αντεπίθεση και ένα δεύτερο γκολ για το 1-3 στο 35'. Ο επιθετικός της Σεβίλλης έκανε χατ-τρικ πριν βγει το ημίχρονο, εκμεταλλευόμενος το μεγάλο λάθος του γκολκίπερ της Λεβάντε, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, γράφοντας το 1-4 στο 45'.

Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν ήδη «καθαρίσει» το ματς, αλλά μπήκαν το ίδιο φουριόζοι και στο δεύτερο μέρος. Με δυνατό σουτ από κοντά ο Αντρέ Σίλβα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5 στο 49' και δέκα λεπτά αργότερα ο Σαράμπια αποτέλειωσε τη Λεβάντε, διαμορφώνοντας το 1-6. Η Σεβίλλη, όπως ήταν λογικό, από εκεί και μετά άφησε το πόδι από το γκάζι, αφού η δουλειά είχε γίνει και με το παραπάνω. Το μόνο που κατάφερε η Λεβάντε ήταν απλά να σκοράρει και ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Σιμόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα