Ράγιο Βαγεκάνο - Αλαβές 1-5

Gazzetta team
Ράγιο Βαγεκάνο - Αλαβές 1-5

bet365

Η Αλαβές σημείωσε την τρίτη της διαδοχική νίκη, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-1 μέσα στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο, και σκαρφάλωσε προσωρινά στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο μετά τα υποχρεωτικά βελτιωτικά έργα άνοιξε για να υποδεχθεί μια Αλαβές που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με φόρα. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο και στο «Βαγέκας», από το οποίο η ομάδα από τη Βιτόρια πέρασε με το εκκωφαντικό 1-5, σημειώνοντας το τρίτο της σερί τρίποντο που την έστειλε προσωρινά στη δεύτερη θέση μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Μόλις στο 8' έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Ναβάρο με προβολή άλλαξε την πορεία της μπάλας βάζοντας τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Στο 30' ο Ντε Τόμας απάντησε από κοντά ισοφαρίζοντας (1-1) για τη Ράγιο, αλλά στο 35' ο Γκόμεθ με σουτ έβαλε ξανά την Αλαβές μπροστά στο σκορ, σε μια φάση που η Ράγιο έμεινε και με δέκα παίκτες για χτύπημα του Μπα σε αντίπαλο μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, η Αλαβές έκανε ακόμα ένα βήμα για την τελική επικράτηση, με κεφαλιά του Καγέρι στο 56' και διαμόρφωσε το 1-4 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γκόμεθ στο 77'. Στις καθυστερήσεις ο Μπούργκι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο (1-5) με την Αλαβές να πανηγυρίζει την τρίτη της διαδοχική νίκη, τη στιγμή που η Ράγιο παραμένει εντός διακεκαυμένης ζώνης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα