Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0

bet365

Το γκολ του Γκριζμάν και οι επεμβάσεις του Ομπλακ έδωσαν στην Ατλέτικο σημαντική εντός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην εξαιρετική Ράγιο!

Την πρώτη νίκη στη φετινή La Liga πέτυχε η Ατλέτικο, αφού μετά την ισοπαλία του Μεστάγια στην πρεμιέρα, επικράτησε 1-0 στο Wanda της αξιόμαχης, Ράγιο. Για να έρθει το πρώτο τρίποντο, οι γηπεδούχοι...ίδρωσαν, δεν εντυπωσίασαν με την εικόνα τους, ενώ χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Ομπλακ! Οι Mαδριλένοι είχαν τον έλεγχο στο α' μέρος, πίεσαν, αλλά Λεμάρ και Κορέα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η Ατλέτικο ζήτησε πέναλτι στην προσπάθεια του Κόστα, αλλά διαιτητής και VAR το αρνήθηκαν στον Ισπανό. Στο 63' ήρθε το γκολ, όταν από την κεφαλιά του Σάβιτς, ο Γκριζμάν από κοντά διαμόρφωσε το 1-0. Κάπου εκεί η ομάδα του Σιμεόνε χαλάρωσε, η Ράγιο ανέβασε απόδοση και πίεσε. Μάλιστα, οι Πόθο, Μεντράν και Μορένο άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά ο Ομπλακ σε τρεις περιπτώσεις κράτησε το μηδέν και το τρίποντο!

Ατλέτικο: Ομπλακ, Χουανφράν (36' Παρτέι), Γκοδίν, Σάβιτς, Ερνάντες, Σαούλ, Λεμάρ, Ρόντρι, Κόστα, Γκριζμάν (76' Μάρτινς), Κορέα (66' Κόκε)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα