«Λείπουν μόνο οι υπογραφές για Τόσκα»

«Λείπουν μόνο οι υπογραφές για Τόσκα»

«Λείπουν μόνο οι υπογραφές για Τόσκα»

bet365

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο έχει καθυστερήσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλίν Τόσκα στον ΠΑΟΚ, παρά τη δεδομένη συμφωνία με την Μπέτις για την απόκτησή του ως δανεικός.

Ζήσε τη δράση του Europa League και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για την παραχώρηση του Ρουμάνου αριστεροπόδαρου μπακ με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της Ανδαλουσίας, όμως η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Τόσκα, όπως ανέφερε από χτες το gazzetta.gr, υπάρχει μια διαφορά στις οικονομικές απολαβές.

Όπως επισημαίνει σήμερα η έγκυρη ισπανική εφημερίδα «Marca», «οι μάνατζερ προσπαθούν να κλείσουν αυτή τη μικρή διαφορά και να ολοκληρωθεί άμεσα η μετακίνηση του Τόσκα. Οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει τις επαφές, τα συμβόλαια είναι γραμμένα και τυπωμένα, το μόνο που λείπει είναι υπογραφή του Τόσκα, που αν δεν υπάρχει κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη θα μεταβεί στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες».

Μέχρι τώρα ο Ρουμάνος αμυντικός βρίσκεται στη Σεβίλλη συνεχίζοντας να προπονείται κανονικά με την Μπέτις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα