Σιμεόνε: «Ζωή μου η Ατλέτικο»

Σιμεόνε: «Ζωή μου η Ατλέτικο»

Gazzetta team
Σιμεόνε: «Ζωή μου η Ατλέτικο»

bet365

Ο κόσμος της Ατλέτικο δεν θα μπορούσε να φανταστεί άλλον τεχνικό στον πάγκο, ενώ και ο Ντιέγκο Σιμεόνε τονίζει πως οι «ροχιμπλάνκος» είναι η ζωή του, σε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Coaches Voices».

«Από τη στιγμή που έφυγα, ήταν για να προετοιμαστώ να επιστρέψω. Ήξερα πως έπρεπε να τελειώσω τη σταδιοδρομία μου ως παίκτης στην Αργεντινή και πως από κει έπρεπει να αρχίσω να προπονώ. Ηξερα ότι η δυνατότητα να προπονήσω την Ατλέτικο Μαδρίτης θα έρθει σε μένα σε μια δύσκολη στιγμή, έτσι είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Δεν σκέφτηκα πολλά για το τι θα έλεγα στους παίκτες την πρώτη μέρα που θα επέστρεφα. Είμαι αυθόρμητος, να πω τι αισθάνομαι» τόνισε ο Σιμεόνε για την μεγάλη επιστροφή.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Το ποδόσφαιρο είναι μια δύσκολη αγορά. Δεν έχουμε τις δυνατότητες των σούπερ ισχυρών ομάδων να δαπανήσουμε 150 εκατ. ή 200 εκατ. για έναν παίκτη. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά, να γνωρίζουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να δουλέψουμε σκληρά και μην αποτύχουμε στις μεταγραφές» ήταν τα λόγια του Αργεντίνου για τις μεταγραφές. Οσο για τις επιρροές του είπε: «Μπορείτε να δείτε κάποιες επιρροές της καριέρας μου ως παίκτης στον τρόπο μου να είμαι προπονητής. Υπάρχουν αποχρώσεις της Ιταλίας και της Ισπανίας...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα