H Σεβίλλη θα παίξει με τη Μπαρτσελόνα από... υποχρέωση!

Gazzetta team
H Σεβίλλη θα παίξει με τη Μπαρτσελόνα από... υποχρέωση!

bet365

Η Σεβίλλη αγωνιστεί στο φετινό ισπανικό Σούπερ Καπ μόνο από υποχρέωση, καθώς διαφωνεί με την απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

O πρόεδρος της Σεβίλλης ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί στο φετινό ισπανικό Σούπερ Καπ μόνο από υποχρέωση, γιατί διαφωνεί με την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας να γίνει μόνο ένα παιχνίδι και να μην υπάρχει ρεβάνς, όπως συνέβαινε ως τώρα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο αγώνας θα είναι μονός λόγω της συμμετοχής της Μπαρτσελόνα στο τουρνουά Τσάμπιονς Καπ. «Συναντήθηκα με τον Ρουμπιάλες (σ.σ. τον πρόεδρο της ισπανικής Π.Ο.) και του είπα ότι δεν είμαστε χαρούμενοι με αυτήν την απόφαση. Είμαστε ένας επαγγελματικός σύλλογος και πρέπει να κάνουμε ότι αποφασίζει η ομοσπονδία, ανεξαρτήτως από το αν συμφωνούμε ή όχι. Είναι υποχρέωσή μας να αγωνιστούμε για να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον τίτλο, αλλά το κάνουμε μόνο διότι είμαστε υποχρεωμένοι» δήλωσε ο πρόεδρος της Σεβίλλης, Χοσέ Κάστρο, στην εφημερίδα «Marca».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα