Επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ ο Καθόρλα (vid)

Gazzetta team
Επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ ο Καθόρλα (vid)

bet365

Ο Σάντι Καθόρλα, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβρη του 2016 λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού στο πόδι, ανακοινώθηκε από τη Βιγιαρεάλ, επιστρέφοντας στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου έληγε στην Άρσεναλ και δεν θα ανανέωνε, έχοντας μείνει εκτός δράσης τους τελευταίους 20 μήνες, λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού στο πόδι. Μάλιστα από αυτόν τον τραυματισμό ο Καθόρλα είχε αποκαλύψει ότι λίγο έλειψε και να χάσει το πόδι του εξαιτίας της μόλυνσης που υπέστη.

Τελευταία, ο 33χρονος μέσος είχε ξεκινήσει προπονήσεις δείχνοντας ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση και ο ίδιος επέλεξε να το κάνει με τη Βιγιαρεάλ. Την ομάδα στην οποία ο Καθόρλα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα και έκανε όνομα στην Ισπανία.

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης την επιστροφή του Καθόρλα στον σύλλογο, με ένα βίντεο από στιγμές του Ισπανού μέσου με τη φανέλα της Βιγιαρέαλ στο παρελθόν και τη φράση: «Ο Καθόρλα επιστρέφει στο σπίτι».

Όπως ενημέρωσε η Βιγιαρεάλ, ο Καθόρλα θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα, ελπίζοντας πως κατά τη διάρκειά της θα αποδειχθεί ότι ο πολύ σοβαρός τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα