Φαβορί ο Ποκετίνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Gazzetta team
Φαβορί ο Ποκετίνο για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

bet365

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο φέρεται πως είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ειδική ρήτρα για τη «Βασίλισσα» στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Τότεναμ ο Αργεντινός προπονητής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει άμεσα τη διαδικασία για την αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο και το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί πρόσφατα να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «Σπερς», ωστόσο σε αυτό υπάρχει μια ειδική ρήτρα που θα του επιτρέπει να φύγει για τη Ρεάλ σε περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον από τους «Μερένχες».

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ ανέφερε στη σημερινή έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Ζιντάν ότι ξαφνιάστηκε από την απόφαση του να πει «αντίο», ωστόσο σύμφωνα με τη Marca μάλλον ήταν κάτι που φοβόταν, με αποτέλεσμα να κάνει κινήσεις ώστε να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

Η Marca γράφει ότι άμεσα η Ρεάλ θα τρέξει τις διαδικασίες για να φτάσει σε συμφωνία με τον Ποκετίνο, παρουσιάζοντας τον ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πάγκο.

Από εκεί και πέρα η AS ρίχνει και άλλα ονόματα στο τραπέζι, όπως αυτά τον Γιόακιμ Λεβ, Γιούργκεν Κλοπ, Γκούτι, ακόμα και του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Άρσεναλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα