Βαλένθια – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 2-1

Gazzetta team
Βαλένθια – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 2-1

bet365

Στο τελευταίο παιχνίδι της στη σεζόν, η Βαλένθια επικράτησε της Λα Κορούνια στο 2-1 και πανηγύρισε την 4η θέση και την έξοδο στο Champions League, με τους Γαλιθιάνους αντίθετα να μην αποφεύγουν τον υποβιβασμό στη Segunda Division για τρίτη φορά μετά το 2011.

Με τη θέση στα «αστέρια» της επόμενης σεζόν εξασφαλισμένη, οι τέταρτες στη βαθμολογία «νυχτερίδες» ήθελαν τη νίκη για να πανηγυρίσουν μαζί με τους οπαδούς τους την επιτυχία, όπερ και εγένετο, μετά το 2-1 επί της Λα Κορούνια.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Έιμπαρ! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο Ζάζα έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 28’, με τον Γουέδες να διπλασιάζει τα τέρματα της Βαλένθια στο 77’. Η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ μείωσε με τον Λούκας Πέρεθ στο 80’, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας και τυπικά τον υποβιβασμό στη Segunda Division, μένοντας 18η με μόλις 29 βαθμούς.

Βαλένθια: Ντομενέκ, Γκαράι, Γκάγια, Γουέδες, Μαξίμοβιτς, Μουρίγιο, Παρέχο (62' Κοντογκμπιά), Ροδρίγο (67' Βιέτο), Σολέρ, Βιδάλ, Ζάζα (64' Μίνα)

Λα Κορούνια: Μπακαλι (59' Πέρες), Μπόρχα, Τσολάκ, Χουανφράν, Κοβάλ (83' Τιτόν), Κρον-Ντέλι, Λουιζίνιο, Μοσκέρα, Ναβάρο, Σαντίκ, Βαλεντίν (62' Αντριάν)

Валенсия - Депортиво. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα