Ζιντάν: «Δεν θα κάνουμε pasillo στην Μπαρτσελόνα γιατί ούτε αυτοί έκαναν σε εμάς»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Δεν θα κάνουμε pasillo στην Μπαρτσελόνα γιατί ούτε αυτοί έκαναν σε εμάς»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου πριν το clasico εξήγησε τον λόγο που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνει pasillo στους παίκτες της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ζιντάν ρωτήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, για τον λόγο που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να μην κάνει pasillo στην Μπαρτσελόνα για τον τίτλο, με τον Γάλλο τεχνικό να τονίζει ότι ούτε η Μπάρτσα είχε κάνει pasillo στη Ρεάλ για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Γιουβέντους - Μπολόνια με 200+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

«Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για αυτούς δεν ήταν σημαντικό να κάνουν pasillo. Κάποιος λέει ότι δεν συμμετείχαν στη διοργάνωση, αλλά αυτό είναι ψέμα. Πρέπει να κατακτήσεις το Champions League για να παίξεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και στο Champions League ήμασταν όλοι. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει ότι δεν θέλω να γίνει pasillo, αυτοί δεν το έκαναν. Εμείς, με όλο τον σεβασμό, δεν πρόκειται να το κάνουμε γιατί ούτε αυτοί το έκαναν. Το πιο σημαντικό είναι να σεβαστούμε αυτό που πέτυχε η Μπαρτσελόνα, το ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα, το οποίο για μένα είναι το καλύτερο και το πιο δύσκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζιντάν

 

LA LIGA Τελευταία Νέα