Ανανεώνει με τη Ρεάλ ο Ντε Τομάς που συνδέθηκε με την ΑΕΚ

Gazzetta team
Ανανεώνει με τη Ρεάλ ο Ντε Τομάς που συνδέθηκε με την ΑΕΚ

bet365

Η εξαιρετική σεζόν που κάνει με τη Ράγιο Βαγεκάνο ο Ραούλ Ντε Τομάς προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα τον πάρει στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Νέο συμβόλαιο ετοιμάζουν στον παίκτη οι «Μερένχες».

Ο Ραούλ Ντε Τομάς έχει σκοράρει 23 γκολ σε 28 ματς στη Segunda Division με τη φανέλα της Ράγιο Βαγεκάνο, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ.

Το όνομά του συνδέθηκε τελευταία και με την ΑΕΚ, ωστόσο αποτελεί μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Αφενός γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να τον πάρει στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, και αφετέρου γιατί υπάρχει έτσι κι αλλιώς ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων από την Primera Division.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ριμπερί σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για τον παίκτη έντονο ενδιαφέρον τους τελευταίους μήνες είχε δείξει η Εσπανιόλ, η οποία μάλιστα είχε μπει και σε συζητήσεις με τον ατζέντη του, ενώ και η Βαλένθια εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Ρεάλ σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα σε ανανεώση του συμβολαίου του μέχρι το 2020 (αυτό που βρίσκεται σε ισχύ λήγει το 2019) με τον Ζινεντίν Ζιντάν μάλιστα να καλεί τον 23χρονο επιθετικό στην προετοιμασία. Εκεί στο μαδριλένικο στρατόπεδο θα αποφασίσουν αν θα τον κρατήσουν στο ρόστερ ή θα τον παραχωρήσουν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα