Εσπανιόλ - Λας Πάλμας 1-1

Gazzetta team
Εσπανιόλ - Λας Πάλμας 1-1

bet365

Η Εσπανιόλ πήρε τον ένα βαθμό που έψαχνε απέναντι στην υποβιβασμένη Λας Πάλμας (1-1) και «κλείδωσε» την παραμονή στην Primera Division.

Η απόσταση ασφαλείας που είχε αναπτύξει η Εσπανιόλ μετά το διπλό επί της Χιρόνα την περασμένη αγωνιστική, της είχε εξασφαλίσει ουσιαστικά τη σωτηρία. Αυτή «κλείδωσε» πλέον, έπειτα από τον βαθμό που «τσίμπησε» κόντρα στη Λας Πάλμας.

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά που κάνει ήδη τα πλάνα της για τη νέα σεζόν στη Segunda Division (καθώς έχει υποβιβαστεί) πήρε το προβάδισμα με πέναλτι του Καγέρι στο 29'.

Ίντερ - Γιουβέντους και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν o Ικάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι γηπεδούχοι ξύπνησαν στο δεύτερο μέρος και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τέρμα του Ζεράρδ Μορένο στο 76', με τον αρχισκόρερ της Εσπανιόλ τη φετινή σεζόν να της δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια που υποδέχεται την Κυριακή την Μπαρτσελόνα, αποχαιρετά την Primera.

Эспаньол - Лас-Пальмас. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα