Ρεάλ Μαδρίτης - Μπιλμπάο 1-1

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπιλμπάο 1-1

bet365

Η Ρεάλ είχε το μυαλό στην Μπάγερν με γκολ γκολ του Ρονάλντο στο 87’ απέφυγε την ήττα από την Μπιλμπάο 1-1.

9ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η προτεραιότητα της Ρεάλ είναι ξεκάθαρη. Έτσι, ο Ζιντάν αποφάσισε να κάνει ροτέισον στην επίθεση, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ασένσιο και Βάθκεθ. Όχι ότι αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς οι Μαδριλένοι ήταν «άχρωμοι». Απλά έχουν μπει σε λογική «συντήρησης» ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπάγερν την επόμενη εβδομάδα. Η Μπιλμπάο, λοιπόν, το εκμεταλλεύτηκε, έφτασε μία ανάσα από την πρώτη της νίκη στο Berabeu μετά το 2005, αλλά στο τέλος ήρθε ο Ρονάλντο να πετύχει το 22ο του γκολ στα 12 τελευταία ματς για να κάνει το τελικό 1-1.

Το πρώτο μέρος είχε καλύτερο ρυθμό, με τον Ρονάλντο να έχει δοκάρι στο 9’ και τους Βάσκους να παίρνουν το προβάδισμα στο 14’. Ωραία ασίστ του Κόρδοβα, ακόμη καλύτερο τελείωμα του Γουίλιαμς και 0-1. Στο 16’ ο κορυφαίος της Μπιλμπάο, Κέπα, έβγαλε την προσπάθεια του Ρονάλντο, ενώ στο 31’ την κεφαλιά του Βαράν. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν στην κόντρα, όμως και η τελευταία ευκαιρία χάθηκε για την Ρεάλ, με τον Κέπα να βγάζει το πλασέ του Ασένσιο και το 0-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πολύ ήσυχα και έπρεπε να φτάσουμε στο 64’ για να δούμε την πρώτη ευκαιρία. Ήταν, μάλιστα, διπλή για την Μπιλμπάο, που έφτασε μία ανάσα από το 0-2, αλλά ο Ραούλ Γκαρθία ολομόναχος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Λίγα λεπτά αργότερα ο Ζιντάν έβαλε Μπέιλ και Ίσκο και σιγά-σιγά η ομάδα του ασκούσε όλο και περισσότερη πίεση, βρίσκοντας το γκολ στο 87’, όταν ο Μόντριτς έκανε το σουτ και ο Ρονάλντο βρήκε την μπάλα με τακουνάκι για το τελικό 1-1.

Ρεάλ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Βάθκεθ, Ασένσιο (69’ Ίσκο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (69’ Μπέιλ)

Μπιλμπάο (Χοσέ Άνχελ Θιγάντα): Αριθαμπαλάγα, Λέκουε (79’ Σουσαέτα), Νούνιεθ, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Σαν Χοσέ, Ιτουράσπε, Ραούλ Γκαρθία, Ινίγο Κόρδοβα (70’ Μουνιαΐν), Ντε Μάρκος, Γουίλιαμς (85’ Αντούριθ)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα