Ο Μπέιλ δεν φεύγει, μόνο εάν τον… διώξει η Ρεαλ

Ο Μπέιλ δεν φεύγει, μόνο εάν τον… διώξει η Ρεαλ

Gazzetta team
Ο Μπέιλ δεν φεύγει, μόνο εάν τον… διώξει η Ρεαλ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «As», ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν σκοπεύει να κάνει εύκολη τη… ζωή των Μαδριλένων και δεν θα ψάξει από μόνος του να αποχωρήσει.

Μέτρησε και φέτος ένα σωρό τραυματισμούς. Η κουβέντα για το ότι δεν θα παραμείνει στη Ρεάλ, φουντώνει σχεδόν όλο το χρόνο. Και ήρθε και η εικόνα του ενοχλημένου στον πάγκο να μην ασχολείται καν με την γκολάρα-ψαλιδάκι του Ρονάλντο στο Τορίνο. Λογικά ο Γκάρεθ Μπέιλ μετρέι αντίστροφα για να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, αλλά αυτό μόνο μία εύκολη ιστορία δεν είναι για καμία από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «As» που επικαλείται το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, εκείνος δεν πρόκειται να φύγει έτσι απλά. Για την ακρίβεια δεν σκοπεύει να ψάξει ομάδα και εάν η Ρεάλ του πει να το κάνει, θα απαντήσει να το κάνουν μόνοι τους, εφόσον θελήσουν να τον πουλήσουν. Η αλήθεια είναι ότι ο Ουαλός σούπερ σταρ δεν αισθάνεται «τελειωμένος», έχει εκπληκτικό συμβόλαιο και παίζει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Οι Μερένγκες πάλι τον ακριβοπληρώνουν δίχως να τους βοηθάει ουσιαστικά και όσο περνάει ο καιρός, πέφτει η αξία του στο χρηματιστήριο της μπάλας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα