Οπαδός της Μπαρτσελόνα ξύπνησε από κώμα μετά από ένα μήνα όταν άκουσε τον ύμνο της Σεβίλλης!

Gazzetta team
Οπαδός της Μπαρτσελόνα ξύπνησε από κώμα μετά από ένα μήνα όταν άκουσε τον ύμνο της Σεβίλλης!

bet365

Ένα απίστευτο περιστατικό κυκλοφορεί στα ισπανικά ΜΜΕ, με την ιστορία ενός 21χρονου οπαδού της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ξύπνησε από κώμα μετά από ένα μήνα ακούγοντας να του τραγουδούν τον ύμνο της Σεβίλλης!

Ο 21χρονος Φρανσέσκ Περάλτα στις 21 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας χάσει τις αισθήσεις του μετά από ένα σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι καθώς έπαιζε ποδόσφαιρο σε μια ερασιτεχνική ομάδα.

Μετά από 27 μέρες σε κώμα, η οικογένειά του αποφάσισε να του τραγουδήσει πάνω από το κρεβάτι τον ύμνο της Σεβίλλης, ο οποίος αρέσει στον Φρανσέσκ, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα.

Τότε, όπως περιγράφει και ο πατέρας του στα ισπανικά ΜΜΕ, ο Φρανσέσκ ξύπνησε από το κώμα και άρχισε να τραγουδά και αυτός τον ύμνο!

«Η μητέρα του ξεκίνησε να τον τραγουδά, ήμασταν με την αδερφή του εκεί, και έτσι οι τρεις μας αρχίσαμε να τραγουδάμε. Τότε αυτός ξαφνικά έκανε το ίδιο», ήταν τα λόγια του Σίσκο Περάλτα.

Ο Φρανσέσκ πήρε εξιτήριο στις 19 Μαρτίου και ανέφερε για το περιστατικό: «Ο ύμνος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σεβίλλης είναι αυτός που μου αρέσει περισσότερο από όλους, παρά το γεγονός ότι υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα. Αλλά αυτός ο ύμνος με τρελαίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα