Απάντησε μέσα στα νεύρα ο Μπενζεμά σε Βαλμπουενά! (pic)

Απάντησε μέσα στα νεύρα ο Μπενζεμά σε Βαλμπουενά! (pic)

Gazzetta team
Απάντησε μέσα στα νεύρα ο Μπενζεμά σε Βαλμπουενά! (pic)

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έχει καμία διάθεση να τα βρει με τον Ματιέ Βαλμπουενά για τη γνωστή ιστορία του ροζ βίντεο.

Oυέσκα - Σπόρτινγκ Χιχόν με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βαλμπουενά εμφανίστηκε ανοικτός να ρίξει νερό στο κρασί του και να τα βρει με τον Καρίμ Μπενζεμά για τη γνωστή υπόθεση με το ροζ βίντεο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Βαλμπουενά φάνηκε πρόθυμος να συγχωρέσει τον Μπνεζεμά τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι διατεθειμένος να δώσουν τα χέρια.

Η απάντηση του Μπενζεμά όμως δεν αφήνει πολλά περιθώρια με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι εκνευρισμένος με τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο ότι τον έμπλεξε χωρίς λόγο σε μια ιστορία που είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από την Εθνική.

«Άσε στην άκρη το χέρι σου», έγραψε στα social media ο Μπενζεμά, ποστάροντας και τη σχετική είδηση με τις δηλώσεις του Βαλμπουενά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα