Μέσι: «Έκανα κακή διατροφή μέχρι τα 23 μου»

Μέσι: «Έκανα κακή διατροφή μέχρι τα 23 μου»

Gazzetta team
Μέσι: «Έκανα κακή διατροφή μέχρι τα 23 μου»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για το πρόβλημα των στομαχικών διαταραχών που τον ταλαιπώρησε και παραδέχθηκε πως μέχρι τα 23 του έκανε κακή διατροφή.

Oυέσκα - Σπόρτινγκ Χιχόν με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αργεντινός άσος στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε, μίλησε και για το θέμα των στομαχικών διαταραχών του. Ο Αργεντινός άσος παραδέχθηκε πως για χρόνια έτρωγε απρόσεκτα με συνέπεια να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες.

«Για πολλά χρόνια έτρωγα απρόσεκτα. Μέχρι τα 22, 23 μου χρόνια κατανάλωνα σοκολάτες, μπισκότα, αναψυκτικά. Τώρα πλέον τρώω καλά. Όλα, αλλά με μια σειρά. Που και που πίνω και ένα κρασί, δεν μου κάνει κακό. Παρατήρησα πολύ την αλλαγή με το θέμα των εμετών. Ειπώθηκαν πολλά. Τελικά μπόρεσα να το διαχειριστώ», σχολίασε ο Μέσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα