Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0

Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0

bet365

Φορτσάτη στο ξεκίνημα, με διαχείριση στο β' μέρος, η Μπαρτσελόνα καθάρισε 2-0 (+3 δοκάρια) την Αθλέτικ, έφτασε τις 36 αγωνιστικές χωρίς ήττα από πέρσι και κυνηγάει το ρεκόρ στη La Liga.

Η φετινή Αθλέτικ δεν είναι καθόλου καλή. Σε καμία περίπτωση δεν σε έψηνε ότι ήταν σε κατάσταση να χαλάσει εκείνη το αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα. Αλλωστε, δεν έχει νικήσει στο «Καμπ Νόου» από το 2001. Αποτέλεσε εύκολο «θύμα» για τους Καταλανούς, οι οποίοι εμφάνισαν δύο πρόσωπα στο ματς. Και εκείνο του α' μέρους ήταν εξαιρετικό και τους οδήγησε στο χαλαρό 2-0, έχοντας μάλιστα και τρία δοκάρια.

Ρεάλ Μαδρίτης - Χιρόνα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο 8' ο Ζόρντι Αλμπα έκανε την παράλληλη (σε θέση οφσάιντ) και ο Αλκάθερ το πλασέ για το 1-0. Ο καλός πορτιέρο των Βάσκων, Κέπα, έβγαλε αρκετές φάσεις, με τους Μπλαουγκράνα να τον πιέζουν ασφυκτικά. Στο 14' η βολίδα του Κουτίνιο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του, όπως και η λομπίτσα του Βραζιλιάνου (34'). Ενδιάμεσα (30'), ο Μέσι είχε κάνει το 2-0 με τέλειο χαμηλό φαλτσαριστό από το ημικύκλιο στην αριστερή γωνία, για να φτάσει τα 25 στο πρωτάθλημα.

Στο 43' είχε δοκάρι και ο Παολυίνιο, αλλά στο β' μέρος δεν υπήρξε κάποια αντίστοιχα σημαντική στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ποτέ, οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα και έτσι παρέμειναν αήττητοι στη La Liga για 36 αγωνιστικές από πέρσι. Το ρεκόρ το έχει η Σοσιεδάδ με 38 αγωνιστικές (Απρίλιος 1979 – Μάιος 1980) και η μεγάλη δοκιμασία για το σερί θα υπάρξει το ερχόμενο Σάββατο στη Σεβίλλη.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Ζορντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Παουλίνιο, Ράκιτιτς, Κουτίνιο (85' Αντρέ Γκόμες), Ντεμπελέ (64' Ινιέστα), Μέσι, Αλκάθερ (74' Αλέις Βιδάλ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Χοσέ Ανχελ Θιγάντα): Κέπα, Ινιγο Μαρτίνεθ, Σαμπορίτ, Λέκουε, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ (46' Ιτουράσπε), Ραούλ Γκαρθία, Σουσαέτα (63' Ινιάκι), Ντε Μάρκος, Σαμπίν (70' Αντούριθ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα