Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

bet365

Ο Ουνάλ μπήκε αλλαγή στο 74' και με δύο δικά του γκολ έκανε την ανατροπή (2-1) επί της Ατλέτικο, κλείνοντας της το κεφάλαιο διεκδίκησης της κορυφής. Χωρίς γκολ το Θέλτα-Μάλαγα

Η αλήθεια είναι ότι με την ήττα από την Μπαρτσελόνα είχε τελειώσει κάθε ρεαλιστική πιθανότητα για να σηκώσει τον τίτλο η Ατλέτικο. Τώρα όμως με την ήττα 2-1 στο Μαδριγάλ» και μάλιστα με ανατροπή από τη Βιγιαρεάλ και τη διαφορά από την κορυφή να μεγαλώνει στους 11 βαθμούς, οριστικά δεν προλαβαίνουν οι Ροχιμπλάνκος.

Οι Μαδριλένοι είχαν προηγηθεί από το 20' με πέναλτι του Γκριεζμάν (μάλλον δεν έπρεπε να δοθεί). Κατά την προσφιλή τους συνήθεια έδωσαν έκτοτε χώρο και αυτό δεν τους βγήκε σε καλό τελικά. Είχαν πρώτα ένα δοκάρι με τον Κόκε, αλλά στο 74' μπήκε στον αγώνα ο Ουνές Ουνάλ και το γύρισε μόνος του.

Ο Τούρκος επιθετικός με κεφαλιά (82') και κοντινό πλασέ (91') έδωσε το τρίποντο στη Βιγιαρεάλ και της έδωσε αέρα Ευρώπης. Οσο για την Ατλέτικο που έχει κλειδώσει το Champions League, θα πρέπει να ψάξει πολύ πίσω για να βρει τέτοια εις βάρος της ανατροπή και ειδικά στο φινάλε. Στην τελευταία φάση αποβλήθηκε ο Βιτόλο.

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Μπονέρα, Μάριο, Ζάουμε Κόστα, Ρόντρι, Τριγκέρος, Σοριάνο (63' Σανσόνε), Φορνάλς (73' Ουνάλ), Ράμπα (77' Καστιγιέχο), Μπάκα

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χιμένες, Βρσάλικο, Λούκας, Τόμας, Σαούλ, Κόκε (85' Τόρες), Κορέα (70' Βιτόλο), Γκριεζμάν (80' Γκάμπι), Ντιέγκο Κόστα.

Χαμένες και οι δύο
Την ίδια στιγμή Θέλτα και Μάλαγα έμεναν στο 0-0 στο «Μπαλαΐδος». Η ισοπαλία δεν βοήθησε καμία, καθώς οι γηπεδούχοι κυνηγούν την 7η θέση και το
Europa League, ενώ η Μάλαγα παραμένει ουραγός στο -13 από τη σωτηρία και θα είναι θαύμα εάν σωθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα