Λεγανές – Σεβίλλη 2-1

Gazzetta team
Λεγανές – Σεβίλλη 2-1

bet365

Με τον Δημήτρη Σιόβα στην αρχική ενδεκάδα, η Λεγανές επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλης, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την παραμονή και τελειώνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες των Σεβιγιάνων για τετράδα.

Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η παραμονή της Λεγανές στην Primera Division. Άλλωστε η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα είχε ήδη διαφορά ασφαλείας, αλλά μετά και το 2-1 επί της Σεβίλλης, η σωτηρία φαντάζει σίγουρη.

Ρεάλ Μαδρίτης - Χιρόνα και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Έλληνας στόπερ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Λεγανές, η οποία φρόντισε να τελειώσει τα όνειρα της Σεβίλλης για τετράδα, με τους Ανδαλουσιάνους να μένουν πλέον 12 βαθμούς πίσω από τη Βαλένθια.

Η Λεγανές άνοιξε το σκορ με δύσκολη κεφαλιά του Μπουστίνθα στο 41', με τον Εράσο να γράφει το 2-0 στο 69'. Η Σεβίλλη, που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες έπειτα από την αποβολή του Σαράμπια στο 84', απλά μείωσε για το τελικό 2-1 με τον Λαγιούν στις καθυστερήσεις.

Леганес - Севилья| Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα