Ψάχνει σπίτι στη Βαρκελώνη ο Γκριεζμάν

Gazzetta team
Ψάχνει σπίτι στη Βαρκελώνη ο Γκριεζμάν

bet365

Η γυναίκα του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη βλέποντας διάφορες κατοικίες ενόψει της πιθανής μετακίνησης του Γάλλου φορ στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Η Μπάρτσα φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι στη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα καταλανικά Μέσα, την περασμένη εβδομάδα πριν από το ματς της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, η σύζυγος του Γκριεζμάν βρέθηκε στη Βαρκελώνη βλέποντας διάφορες κατοικίες.

Μάλαγα – Μπαρτσελόνα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η γυναίκα του Γκριεζμάν είδε σπίτια τόσο στη γειτονιά όπου μένουν οι Σουάρες και Μέσι, όσο και σε αυτή που έμενε ο Νεϊμάρ. Φαίνεται πάντως πως η Έρικα δεν έμεινε και πολύ ενθουσιασμένη με όσα είδε...

Όπως και να έχει πάντως, η κίνησή της αυτή φούντωσε ξανά τα σενάρια για την πολύ πιθανή μετακίνηση του Γάλλου επιθετικού στους Μπλαουγκράνα το προσεχές καλοκαίρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα