Ειλημμένη η απόφαση της Ρεάλ για πώληση του Μπέιλ το καλοκαίρι

Ειλημμένη η απόφαση της Ρεάλ για πώληση του Μπέιλ το καλοκαίρι

Gazzetta team
Ειλημμένη η απόφαση της Ρεάλ για πώληση του Μπέιλ το καλοκαίρι

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης με τους «Μερένχες» να έχουν πάρει την οριστική τους απόφαση.

Βιγιαρεάλ – Λυών και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Τραορέ ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει το καλοκαίρι ο Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η απόφαση της οποίας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι οριστική, όπως αναφέρει η εφημερίδα Marca.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Μπέιλ για τα βασικά του πλάνα, περνώντας τον Ουαλό άσο ως αλλαγή στο 76ο λεπτό στη θέση του Καρίμ Μπενζεμά στην αναμέτρηση με τη Λεγανές.

Όπως υποστηρίζει η Marca, ο Μπέιλ θα πωληθεί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, πληρώνοντας και το γεγονός των συχνών τραυματισμών που του κόστισαν τη συμμετοχή σε αρκετά ματς της «Βασίλισσας».

Πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης θα ψάξει προτάσεις για τον Μπέιλ, για τον οποίο στο παρελθόν είχε ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως το ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούσε η Ρεάλ είχε κριθεί υπερβολικό από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα