Προπονητής στην Ισπανία ξεσπά και βρίζει on air! (vid)

Gazzetta team
Προπονητής στην Ισπανία ξεσπά και βρίζει on air! (vid)

bet365

Ανεπανάληπτο ξέσπασμα από τον τεχνικό της δεύτερης ομάδας της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Ριβέρα, ο οποίος λογομάχησε με άνθρωπο του τεχνικού επιτελείου της Ράπιδο Μπούθας και έβρισε... τη μητέρα του on air στη συνέντευξη Τύπου!

Το ματς μεταξύ Ράπιδο Μπούθας και Βαγιαδολίδ Β για την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας μόλις είχε τελειώσει ισόπαλο με 1-1 και οι προπονητές των δύο ομάδων κατευθύνονταν για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Όταν μπήκε στον χώρο ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Ριβέρα άρχισε να λογομαχεί με έναν από το τεχνικό τιμ των αντιπάλων.

Γκλάντμπαχ – Ντόρτμουντ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι τόνοι σιγά-σιγά άρχισαν να ανεβαίνουν, ώσπου ο Ριβέρα ξέσπασε! Χτύπησε με μανία τα χέρια του στο τραπέζι, έβρισε από τον θυμό του και αποχώρησε!

«Με αποχαιρετάει όλος ο κόσμος, δίνω συγχαρητήρια στον επόπτη, και γι' αυτό λες ότι δεν έχω καθόλου ντροπή; Γ@@ώ την π@@@@@α τη μάνα μου», ήταν τα λόγια του Ριβέρα που σηκώθηκε και έφυγε μέσα στα νεύρα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα