Σεβίλλη – Χιρόνα 1-0

Gazzetta team
Σεβίλλη – Χιρόνα 1-0

bet365

Η Σεβίλλη επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας της Χιρόνα με 1-0, ωστόσο θα μπορούσε να είχε φύγει με άδεια χέρια αν δεν είχε σε εξαιρετική μέρα τον Σέρχιο Ρίκο κάτω από τα δοκάρια.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Η επιστροφή στις νίκες ώστε να συνεχίσει τη μάχη της για την εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη ήταν το ζητούμενο για τη Σεβίλλη στο ματς με την εκπληκτική φέτος Χιρόνα. Και όπως αναμενόταν το μεσημέρι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» για τους Σεβιγιάνους δεν ήταν εύκολο.

Μάλιστα, αν δεν ήταν ο Σέρχιο Ρίκο κάτω από τα δοκάρια, οι παίκτες του Μοντέλα θα μπορούσαν να είχαν πάει ακόμα και με δύο γκολ πίσω στα αποδυτήρια, με τον γκολκίπερ των Ανδαλουσιάνων να έχει τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος και μία απόκρουση πέναλτι σε εκτέλεση του Αντάι στο 41'.

Ως γνωστόν το ποδόσφαιρο... τιμωρεί και η Χιρόνα το πλήρωσε με την έναρξη του δευτέρου μέρους όταν μετά από μια τρομερή κάθετη και στη συνέχεια πλασέ του Κορέα, η άμυνα της Χιρόνα προσπάθησε να σώσει το γκολ, αλλά ο Σαράμπια πάνω στη γραμμή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Σεβίλλη κατάφερε να διατηρήσει το εύθραυστο αυτό προβάδισμα ως το τέλος και να επιστρέψει στα τρίποντο, σκαρφαλώνοντας και πάλι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα