«Το πρωτάθλημα εναντίον του καρκίνου θα το κερδίσω εγώ»

«Το πρωτάθλημα εναντίον του καρκίνου θα το κερδίσω εγώ»

Gazzetta team
«Το πρωτάθλημα εναντίον του καρκίνου θα το κερδίσω εγώ»

bet365

Συγκινεί η οπαδός της Λεγανές που μάχεται με τον καρκίνο, δείχνοντας αποφασισμένη να βγει νικήτρια από τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της.

Πριν από μερικές μέρες η κόρη της είχε ποστάρει τη φωτογραφία στα social media όπου η μητέρα της με μια φανέλα της Λεγανές ξεκινούσε τη χημειοθεραπεία της.

Μάλιστα, η οπαδός της Λεγανές πήρε δύναμη από τη μεγάλη επικράτηση της ομάδας μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ Μαδρίτης, με την κόρη της να αναφέρει ότι αφού η Λεγανές μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ, τότε και η μητέρα της μπορεί να νικήσει τον καρκίνο.

Η γυναίκα μίλησε στο ραδιόφωνο της Marca, όπου συγκίνησε με τα λεγόμενά της, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι είναι αποφασισμένη να βγει νικήτρια στη μεγαλύτερη και πιο σημαντική μάχη που δίνει.

«Είπα στην πρόεδρο του συλλόγου ότι αυτό το πρωτάθλημα θα το κερδίσω εγώ, παρότι η αρρώστια μου βάζει αρκετά γκολ. Αφού η Λεγανές μπορεί να νικήσει τη Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου, τότε και εγώ μπορώ να νικήσω τον καρκίνο», ανέφερε μεταξύ άλλων η οπαδός της Λεγανές.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα